Over ons

Onze geschiedenis
De praktijk bestaat al meer dan 25 jaar in de buurt van Spangen. Het is een heel traditionele praktijk, maar modern en dynamisch. Onze patiënten komen uit dezelfde families, van generatie op generatie, met het vertrouwen in onze competentie.

Competenties
We gebruiken de beste technieken en technologieën die beschikbaar zijn in de tandheelkunde van de 21e eeuw voor mondgezondheid. Ons team is altijd beschikbaar met tandartsen, assistenten en gekwalificeerde prothetische technici de beste tandheelkundige behandelingen te bieden aan alle patiënten met kwaliteit, zorg, respect, vriendschap en professionaliteit.

Visie
Onze patiënten kunnen communiceren in verschillende talen, sprekend: Nederlands, Engels, Portugees, Spaans, Italiaans, Turks

Waarden 
Wij geloven in menselijke waarde, daarom zijn al onze patiënten uniek en erg belangrijk voor ons. Kom naar ons toe, want we zijn dicht bij uw wensen!

Ons Team

Algemene tandarts, Directeur

T. La Valle

Tandarts voor endodontie en Implantologie

M. Casarini

Tandarts voor Mondchirurgie en Implantologie

R. Queiroz

Tandarts voor Orthodontie en Kinderen

S. Balão

Dit zeggen onze klanten

One of the most traditional clinics in Spangen. Very competent Dentists and team. With extensive international experience, the team together speak Dutch, English, Portuguese, Turkish, Italian, Spanish. I Recomend it!

Stefano
Patient

Is een goeie tandarts en de mensen zijn heel aardig

Peter
Patient

Jullie zijn super 😘😘

Claudia Pinter