Tarieven

Weten waar u aan toe bent
Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent. Dit is belangrijk om te weten. Wij helpen u namelijk bij uw kunstgebit reparatie, een klikgebit of als u een spoed tandarts in Rotterdam nodig heeft. Zo weet u altijd waar u op dat moment aan toe bent.

Wat vergoed uw verzekering?
De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden.

Bent u op zoek naar een zorgverzekering met goede voorwaarden omtrent tandheelkundige behandelingen? Bezoek dan deze website om uitgebreid zorgverzekeringen te vergelijken.

Tarieven 2020:
Voor de actuele tarieven kun u op de website van knmt website terecht. 

Betaling: Alle verrichtingen die tijdens uw behandeling hebben plaatsgevonden, staan op uw factuur. Elke verrichting staat omschreven met codes die op Nederlands grondgebied door verzekeraars worden toegepast en in overeenstemming met goedkeuring van de Overheid. 

Nota´s: Wij hebben onze nota´s uitbesteed aan Anders Medical Factoring. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en afhandelen van de declaraties naar de zorgaanbieders. Voor meer informatie neem contact op met Anders MF via 085-7606262 of per e-mail via info@andersmf.nl.

Vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze tandartspraktijk.

Of vraag naar de informatiefolder wanneer u onze praktijk bezoekt.

Direct inschrijven